fbpx

Fem måder, hvorpå du kan støtte Johannes Larsen.

 

1. Besøg Johannes Larsen Museet.

Besøg os og oplev vores unikke udstillinger, deltag i spændende rundvisninger og arrangementer om kunst, arkæologi, og kulturhistorie. Der er oplevelser for såvel voksne som børn. Se de aktuelle udstillinger og arrangementer her.

 

2. Køb dine gaver i museumsbutikken eller Østfyns Museers webshop.

Du kan støtte Johannes Larsen Museet ved at købe gaver til dig eller én, du holder af, i vores museumsbutik eller i webshoppen. Få inspiration og gode idéer til gaver i vores store udvalg af bøger, plakater, legetøj og meget andet. Her har vi samlet alle varer, der er til salg online fra Østfyns Museer.

 

3. Bliv medlem af Kerteminde Museumsforening

Få mere ud af Østfyns Museer som medlem af Kerteminde Museumsforening. Som medlem har du fri adgang til Østfyns Museer samt en lang række andre fordele. Læs mere her.

 

4. Støt os i form af gaver.

Du har mulighed for at støtte Johannes Larsen Museet i form af at skænke beløb eller andre gaver, som kan bidrage til afvikling af udstillinger og arrangementer, som Østfyns Museer planlægger for utallige glade gæster hvert år. Dit bidrag kan trækkes fra i Skat, hvis du i beskedfeltet tilføjer dit navn og CPR/CVR-nummer. Her er vores konto-oplysninger:
MobilePay: 84 345
Bankkonto: 35 74 - 53 48 072

 

5. Betænk os i dit testamente.

Sidst men ikke mindst kan du støtte os med donation af arv. Du kan donere hele eller en del af din arv ved at oprette et testamente hos virksomheden Dokument 24. Testamentet er gratis at oprette, når du donerer arv til Østfyns Museer. Tryk her for at læse mere.

 

Alle former for bidrag gør en forskel og modtages med stor taknemmelighed.