Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

FYRAFTENSFOREDRAG:

Alhed Larsen. Hjemlighed og blomstermotiv

Torsdag 26. januar kl. 16.30

Alhed Larsens motivkreds er forankret i naturen. Udendørs såvel som indendørs. Mange af hendes værker blev til i parrets hjem her på Møllebakken og viser dermed også Alheds fornemmelse for det hjemlige. En hjemlighed, Alhed bragte med sig, når parret besøgte deres hjem Båxhult i Sverige. I denne ”Kunstpause” fortælles der om to af Alheds værker, der hver især viser to perioder i hendes kunstneriske virke. Pastellen Marie foder høns, u.å. og maleriet Cineraria i et vindue fra 1927.

I januar måneds ”kunstpause” stiller vi skarpt på Alhed Larsens virke, med konkrete nedslag i de to ovennævnte værker. I foredraget vil vi ”zoome” helt tæt på værkerne, men også tale om Alhed Larsens placering som kunstner i sin samtid.

Fyraftensforedrag som kunstpause

Museet rummer mange historiske fortællinger, og der kommer støt hele tiden nye til. I vores nye formidlingstiltag ”kunstpause” sætter en kunstfagligmedarbejder fokus på en af de mange fortællinger fra museet, og du kan derfor komme helt tæt på kunsten og Johannes Larsen Museets historie, såvel som udvikling. Arrangementet foregår i Kaffehuset, hvor museet efterfølgende byder på en forfriskning.

Du kan finde datoerne på de første fyraftensforedrag HER.

DET PRAKTISKE

Mødested: Kaffehuset
Møllebakken 14, 5300 Kerteminde

Mødetidspunkt: Torsdag 26. januar kl. 16.30

Kunstformidler: Anna Stensgaard Nielsen

Pris: 50 kr.

Varighed: 1 time

sommerudstiling Alhed Larsen 2022 arkiv

Tilmeld

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Johannes Larsen Museet

Du er tilmeldt!