fbpx

Familie-arrangement for Kerteminde Museumsforening

Tilmelding fra 25. april

Medbygger-dag på Ladbykongens gård

Ved siden af Vikingemuseet Ladby bliver der bygget i disse dage. Her bygger vi nemlig Ladbykongens gård – en vikingegård, der skal afspejle vikingehuse, fundet på Munkebo Bakke. Gården skal bl.a. rumme værkstedshuse, smedje og et langhus, til kongen og hans folk.

På medbygger-dagen inviteres familier i Kerteminde Museumsforening med på en ganske særlig dag på byggepladsen. Med kniv, økse, spade, træ og ler får I her muligheden for at bidrage til byggeriet af vikingegården. Børn og voksne skal hjælpe hinanden under kyndig vejledning af museets folk og derfor kan både store og små hjælpe til. Men et vikinge-arbejdshold kan ikke arbejde på tom mave, så frokosten bliver rigtig vikingemad lavet over bål.

Dagen starter på Munkebo bakke med mini-rundvisning og fortælling om vikingehusene fra Munkebo. Derefter går turen i egne biler rundt om fjorden til Vikingemuseet Ladby, hvor vi smøger ærmerne op og går i gang med byggeriet.

Antal personer: 40 pers – arrangementet er tiltænkt børn og deres forældre/bedsteforældre.
Varighed: ca. 5 timer – med masser af lege-pauser og hygge undervejs.
Praktisk: Arrangementet foregår primært udenfor – så praktisk tøj efter vejret er et must.
Forplejning:  Til arrangementet serveres en vikingefrokost – men medbring gerne lidt af børnenes yndlingsmad og drikke til den lille sult.
Betaling: Oplyses senere.
Tilmelding skal ske HER  – og der åbnes for tilmelding mandag den 25. april kl. 09.00.