fbpx
3. oktober 2019

Fuglene trak folk til

Rekordmange deltog i åbningen af Fugl 2019. Det medførte travlhed i Kertemindes restauranter og på overnatningsstederne, der skulle huse de mange tilrejsende kunstnere og deres gæster.

Hele 750 gæster deltog i åbningen af udstillingen Fugl 2019 på Johannes Larsen Museet fredag den 27. september. Heriblandt størstedelen af de i alt 75 kunstnere fra hele landet, som er på udstillingen.
Fugl 2019 blev til ved et “open call”, hvor kunstnere i hele landet kunne indsende bud på fuglekunst. Det gjorde rigtigt mange. Ud af de 360 kunstnere, der bød ind med værker til udstillingen, blev 75 udvalgt. Og det er deres værker, som nu kan opleves på Johannes Larsen Museet fra til og med januar 2020.
Ud af de 75 kunstnere kommer cirka 1/3 fra Fyn, 1/3 fra København og 1/3 fra resten af landet. Så til åbningen fredag den 27. september kom mange rejsende langvejs fra med familie og venner og planlagde at bruge flere dage i Kerteminde. Derfor var der fredag aften travlhed på byens restauranter, da gæsterne ankom efter ferniseringen på Johannes Laresn Museet.