fbpx
30. august 2021

Tag bussen og vind din udsigt som maleri

Nu bliver det billigere og grønnere at besøge Johannes Larsen Museet. Og så kan du endda vinde din fynske udsigt som et maleri!

Fra den 1. september og året ud kan du tage med de grønne busser rundt på Fyn og samtidig få nem adgang til at opleve den fynske kunst og den skønne fynske natur på nært hold. Johannes Larsen Museet er nemlig gået sammen med FynBus, Faaborg Museum og Museum Brandts om at gøre det nemt og attraktivt at opleve kunsten. Vi har sammen lavet Kunst- og Busbilletten, der dækker både transport og entré på ét af de tre fynske kunstmuseer.

Her på Fyn har vi nogle af landets smukkeste landskaber og skønneste kunstmuseer, der ligger højt på listen over steder, som både kunstinteresserede danskere og turister ønsker at besøge. Her kan man opleve udødelige værker af fynske kunstnere samt aktuelle kunstudstillinger af internationalt format. Med en ny Kunst- og Busbillet bliver det nu nemmere, billigere og mere grønt at nyde kunsten på Fyn. Og så kan du nyde de smukke landskaber i ro fred fra bussens høje vinduer. Ofte vil busturen bringe dig igennem de landskaber, som kunstnere gennem århundreder har lade sig inspirere af, og det vil give dig en unik oplevelse af landskabet og naturen i årstidens dragt.

Nemt og attraktivt
En Kunst- og Busbillet inkluderer både bustransport og entré til kunstmuseet.  Du kan rejse tur/retur med alle busser på Fyn og Langeland og besøge et kunstmuseum for kun 135 kr.

Eksempelvis kan du spare knap 40 % på transport og entré, hvis du bor i Odense og vil besøge Faaborg Museum, og næsten 50 %, hvis du bor i Horne og vil besøge Johannes Larsen Museet i Kerteminde.

Kunst- og busbilletter kan købes til:

  • Johannes Larsen Museet i Kerteminde
  • Kunstmuseum Brandts i Odense
  • Faaborg Museum i Faaborg

 Vind din udsigt fra bussen som maleri
I forbindelse med lanceringen af den nye billet har du muligheden for at vinde et maleri af din yndlingsudsigt fra busturen. Tag et billede af din udsigt fra bussædet, upload det på FynBus´ facebookside og vind et landskabsmaleri af maleren Ole Vedby.

Læs mere om billetten og konkurrencen på FynBus.dk/Kunst-og-busbillet.