fbpx
18. december 2018

Vi søger unge medskabere af en ny udstilling

Er du ung (mellem 15 og 18 år). Finder du kunst, design og rum spændende? Men synes du, at kunstudstillinger ofte ikke er interessante for unge? Tænker du samtidig: ”Hvis jeg kunne bestemme, ville udstillingerne se helt anderledes ud?”

Så er det dig, vi søger!
Johannes Larsen Museet inviterer, som noget helt nyt, en gruppe unge til at medvirke i udviklingen af en helt ny type kunstudstilling, skabt af unge og rettet mod unge.
Gruppen faciliteres af formidlingsinspektør Birgitte Kjøller, der i forbindelse med sin master på Aarhus Universitet arbejder med brugerdrevet oplevelsesdesign.
Har det vakt din interesse?
Kontakt da gerne formidlingsinspektør Birgitte Kjøller og fortæl lidt om, hvorfor du gerne vil være med.Email: [email protected]Tlf.: 51298740
***Deadline: 14. januar 2019***
”Det med småt”:
Vi kan ikke tilbyde nogen løn, men du vil, udover at være med til at skabe en udstilling på Johannes Larsen Museet, få en større kunst- og designforståelse, blive mere kreativ og innovativt tænkende samt erfaren bruger af forskellige designmetoder, som du vil modtage undervisning i igennem forløbet. Samtidig vil du gøre dig erfaring med kuratering af en kunstudstilling fra idé til rumiscenesættelse og udstillingsopbygning. Og du vil få masser af gode erfaringer, som du kan tage med dig videre, hvis du fx søger ind på en kunst- eller designfaglig uddannelse senere.
Du skal regne med omkring 5-6 mødegange på museet, fordelt over februar og marts måned 2019. Det kan være eftermiddage, aftener og måske en enkelt weekend-dag. Derudover selvfølgelig fernisering, når udstillingen åbner i slutningen af marts.
Vi glæder os til at høre fra dig!