fbpx

Støt Johannes Larsen Museet med arv

Du har mulighed for at støtte museet økonomisk ved at donere arv til museet. Arv doneres ved at oprette et testamente, hvori Johannes Larsen Museet er betænkt.

 

Testamentet oprettes gratis
Når du ønsker at donere arv til museet, vil dit testamente kunne oprettes gratis hos virksomheden Dokument 24. Testamentet oprettes ved at svare på en række spørgsmål online, hvorefter du straks får det færdige testamente tilsendt. Hverken du eller museet betaler for oprettelsen af testamentet, Dokument 24 afholder udgifterne for oprettelsen. Start testamentet her.
Det er ligeledes muligt at få gratis rådgivning om arv og testamente hos Dokument 24. Rådgivningen er uforpligtende, og virksomheden ser frem til hjælpe dig.

 

Underskrift af dokumentet
Et testamente skal skrives under for at være gyldigt. Det kan enten skrives under foran en notar eller foran to vitterlighedsvidner. Dokument 24 anbefaler, at testamentet skrives under foran en notar, da dette er den mest sikre form for underskrift. Når et testamente er skrevet under foran notar, vil testamentet være gemt i Centralregistret for testamenter, og vil altid fremkomme, når du går bort.
Du vil modtage yderligere informationer om underskrift sammen med testamentet.

 

Tak for støtten
Vi takker på forhånd mange gange for din støtte, som vil medvirke til at Johannes Larsen Museet fortsat kan danne rammerne om det levende kunstnerhjem efter Johannes og Alhed Larsen.