Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

EFTERÅRSANDAGT 
I SYBERGLAND

8. oktober kl. 10

Billede: Johannes Larsen: Viber. Illustration til Blichers ”Trækfuglene”

International trækfugledag: Vi fejrer efterårets komme og fuglenes træk mod varmere himmelstrøg med sang, dram og kunst i Sybergland 

Kun halvanden kilometer  fra Johannes Larsen Museet er der inden for de seneste år blevet skabt et sandt lille fugleparadis. Med søer, våde enge og sivskov tilbyder Sybergland en efterspurgt og attraktiv hvileplads for trækkende fugle. Hvert år fouragerer tusindvis af især gæs i området, og også mange andre trækfugle lægger vejen forbi.

I anledning af den aktuelle udstilling ”Fugl 2022”  og den internationale trækfugledag inviterer vi alle til en hyggelig efterårsandagt i Sybergland.

Hindsholmskoret optræder med et par udvalgte sange til årstiden, og sammen synger vi Steen Steensen Blichers smukke og højtidelige ”Præludium” fra digtsamlingen ”Trækfuglene”. Esben Eriksen fra DOF Fyn har fulgt udviklingen af trækfugle i Sybergland og han vil fortælle os om, hvilke fugle man kan være heldig at se i området.

For at smøre stemmebåndene serveres et glas Gammel Dansk til dem, der måtte have lyst.

Efter arrangementet er der fri entré for deltagere på Johannes Larsen Museet, hvor der vil være rundvisning i særudstillingen Fugl 2022.

Tid: Lørdag den 8. oktober kl. 10.
Rundvisning på Johannes Larsen Museet kl. 11.30
Mødested: Sybergland
Pris: Gratis. Tilmelding ikke nødvendig.