Besøg Kaffehuset

En vigtig del af et besøg på Johannes Larsen Museet er et besøg i vores hyggelige café, Kaffehuset. Herfra er der både udsigt ud over Storebælt og til haven.

Vær gæst i et kunstnerhjem

Kaffehuset er en integreret del af museumsoplevelsen. Museets besøgende er ikke bare besøgende, de er gæster i et kunstnerhjem.

I Kaffehuset vil vi gerne give vore gæster en sanselig oplevelse, der tager udgangspunkt i stedet og dets tradition. Det er forestillingen om det gode – men også enkle – liv i pagt med naturen og med årstidens råvarer, heraf urter fra museets køkkenhave, samt godt bagværk. I 2018 blev Kaffehuset udvidet og der blev lavet en terrasse mod bæltet samt en trappe i 2019. Det er muligt at besøge Kaffehuset uden billet til resten af museet.

Kaffehuset

Gode råvarer

I Kaffehuset kan du nyde en kop te eller kaffe samt hjemmebagt kage. Det er også muligt at nyde en forfriskning samt lette frokostanretninger.

I Kaffehuset gør vi vores bedste for, at vores gæster får en god oplevelse. Vi har fokus på bæredygtighed og på at undgå madspild. Vi bager selv vores brød og kager og bruger gode råvarer. En del råvarer kommer fra museets egen køkkenhave.

Menu

Udover kaffe, te og kage byder Kaffehusets menu altid på en sildetallerken, en let anretning samt fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade og rugbrød. Dagens menu fremgår af tavlen i Kaffehuset.

For spørgsmål, bookinger og lign. vedr. Kaffehuset:

Tlf.: 24 29 87 52 eller mail: [email protected]

Køkkenhaven

Åbningstider for Kaffehuset

Januar, februar, marts, november og december:
Kl. 11 til 16
Frokostservering kl. 11.30 til 14.15
Køkkenet lukker kl. 15.30

April, maj, september og oktober:
Kl. 10 til 16
Frokostservering kl. 11.30 til 14.15
Køkkenet lukker kl. 15.30

Juni, juli og august:
Kl. 10 til 17
Frokostservering kl. 11 til 14.30
Køkkenet lukker kl. 16.30

Gæster er velkomne i Kaffehuset også uden at indløse billet til museet.

kaffehuset_flemming_wedell