Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Kaffehuset: Få din frokost i Kerteminde på Johannes Larsen Museet

En vigtig del af et besøg på Johannes Larsen Museet er et besøg i vores hyggelige café i Kerteminde, Kaffehuset. Herfra er der både udsigt ud over Storebælt og til haven.

Frokost serveres fra kl. 11.00 – 14.30

 Sæsonens frokostmenu

Frokost serveres fra kl. 11.00 – 14.30

I Kaffehuset har vi altid fokus på sæsonens udbud af friske råvarer. I denne sæson kan du nyde mange velsmagende retter.

Stort udvalg af hjemmelavet snaps med urter og frugt fra haven, lavet efter opskrifter af Johannes Larsen. 

Du behøver ikke at købe en entrébillet for at besøge os i Kaffehuset. Benyt gerne den smukke trappe fra Hindsholmvej, som fører dig direkte til vores café. 

Jordskokker og persillerods suppe

Stemningsfuld café i Kerteminde – vigtig del af vores kunstnerhjem

Kaffehuset er en integreret del af museumsoplevelsen. Museets besøgende er ikke bare besøgende, de er gæster i et kunstnerhjem.

I Kaffehuset vil vi gerne give vore gæster en sanselig oplevelse, der tager udgangspunkt i stedet og dets tradition. Det er forestillingen om det gode – men også enkle – liv i pagt med naturen og med årstidens råvarer, heraf urter fra museets køkkenhave, samt godt bagværk. I 2018 blev Kaffehuset udvidet og der blev lavet en terrasse mod bæltet samt en trappe i 2019, så det blev endnu nemmere at få en hyggelig frokost i Kerteminde.

Det er muligt at besøge Kaffehuset uden billet til resten af museet. 

festlokalet

Smukke lokaler i vores café

I disse smukke rammer kan du holde din næste fest eller booke et bord til frokost.

I Kaffehuset gør vi vores bedste for, at vores gæster får en god oplevelse. Vi har fokus på bæredygtighed og på at undgå madspild.

Bordbestilling Tlf.: 24 29 87 52 eller mail: [email protected]

Vi sammensætter gerne et tilbud til din næste fest. For spørgsmål angående selskaber og lign. vedr. Kaffehuset: Kontortid: mandag kl. 10 – 12                   Tlf.: 40 49 92 92

 

Hvorfor tage på café i Kerteminde?

Kerteminde er særligt kendt for de fantastiske grønne rammer med fri udsigt til havet. Kan der være en bedre ramme om en tur på café end natur og vand?

Vores café er placeret i hyggelige og rolige rammer som en naturlig forlænget del af vores museum – og vi garanterer, at du mærker den gode stemning med det samme.

Hvad er særligt ved at spise frokost i Kerteminde?

Kerteminde er kendt for de friske og lækre råvarer – og det har vi taget til os.

Vores fokus er på en god og vedvarende mæthedsfølelse – og vi bruger derfor kun de bedste råvarer i vores frokostretter. En frokost skal være præget af lethed og lækkerhed, og det stræber vi altid efter i vores tilberedning af din mad.

Terrasse- kaffehus
sommerudstiling Alhed Larsen 2022 arkiv

Tilmeld

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Johannes Larsen Museet

Du er tilmeldt!