Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Kaffehuset – Nyd din frokost i caféen på Johannes Larsen Museet

Hold inde i Kaffehuset – vend blikket mod horisonten eller haven mens du nyder vores hjemmebagte kager med friskbrygget kaffe, en lækker frokost, en frisktappet fadøl eller et køligt glas vin.

Det er muligt at besøge Kaffehuset uden at skulle købe entré til museet.

Frokost serveres fra kl. 11.00 – 14.30

Stemningsfuld café i Kerteminde – en vigtig del af vores kunstnerhjem

Kerteminde er særligt kendt for de fantastiske grønne rammer med fri udsigt til havet. Præcis de rammer finder du i vores café, som er placeret som en naturlig forlænget del af vores museum – og vi garanterer, at du mærker den gode stemning med det samme.

Gør besøget på Johannes Larsen museet til en endnu bedre oplevelese og få friskbrygget kaffe og hjemmebagt kage i Kaffehuset. Vi serverer kaffe fra kl. 10.00. Frokost serveres fra kl. 11.00 og menukortet skiftes ud mindst fire gange om året, vi bestræber os på at benytte lokale producenter og økologi. Menuen tager udgangspunt i årstidens grønsager, og med et tvist ad inspiration fra særudstillingen i Vingen.

Det smukke lokale fuglekassen kan også benyttes til formiddagsmøder, mindre selskaber og foredrag.

Frokost og Kaffe

I Kaffehuset har vi altid fokus på sæsonens udbud af friske råvarer. I denne sæson kan du nyde mange velsmagende retter, hvor vi bruger lokale råvarer som hvideasparges, nye kartofler, salat, jordbær og rabarber.

Fuglekassen bruges til meget andet end frokost,  book dit næste private arrangement, foredragsaften, formiddagsmøde eller mindehøjtidlighed.

For mere info klik Her

Ring for mere info på 5173 7039

Frokost serveres fra kl. 11.00 – 14.30

Book et bord kontakt Kaffehuset på 24 29 87 52

Bronze mærke i økologi, læs mere her

High Tea

Årets nyhed i 2024.

Vi ønsker at skabe nye unikke madoplevelser i kaffehuset, men denne har været en stor succes og vi udvider med nye datoer.

6. oktober – 3. november – 1. 8. og 15. december 

High Tea serveres mellem kl. 11 og 15 – varighed 2 timer.

Ring gerne og bestil et bord: +45 2429 8752

* Vi gør opmærksom på, at der ikke serveres fra menukortet under High Tea. Vi kan dog altid tilbyde en enkelt ret.

For mere info klik her

Kaffehuset
Helle-Hansens-keramik-i-Kaffehuset-paa-Johannes-Larsen-Museet

Unik keramik

I de smukke vinduer i Kaffehuset, har vi keramik af Helle Hansen, som har en helt særlig tilknytning til museet. På en sejltur med Johannes Larsen træskib Rylen fandt hun inspirationen til keramikken. 

De delikate frugtbrændevine fra Aqua Vitae Sydfyn kan nydes alene, til kaffen, til desserten eller som punktum på et godt måltid. En køleskabskold æblebrændevin er perfekt til frokostbordet. Køb den med hjem i de små elegante flasker.

Kaffehuset er en integreret del af museumsoplevelsen. Museets besøgende er ikke bare besøgende, men gæster i et kunstnerhjem.

I Kaffehuset vil vi gerne give vore gæster en sanselig oplevelse, der tager udgangspunkt i stedet og dets traditioner. Det er forestillingen om det gode og enkle liv i pagt med naturen og årstidens råvarer. I 2018 blev Kaffehuset udvidet med den såkaldte fulgekasse og en terrasse mod Storebælt. Trappen fra stranden giver nem adgang til museets café i Kerteminde.

Reservation af bord: +45 24 29 87 52

Selskab eller større grupper kontakt Gitte Poulsen på [email protected]  Klik her for nærmere information.

Terrasse- kaffehus
sommerudstiling Alhed Larsen 2022 arkiv

Tilmeld

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Johannes Larsen Museet

Du er tilmeldt!