Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Kaffehuset – Nyd din frokost i caféen på Johannes Larsen Museet

Hold inde i Kaffehuset – vend blikket mod horisonten eller haven mens du nyder vores hjemmebagte kager med friskbrygget kaffe, en lækker frokost, en frisktappet fadøl eller et køligt glas vin.

Frokost serveres fra kl. 11.00 – 14.30

Stemningsfuld café i Kerteminde – en vigtig del af vores kunstnerhjem

Kerteminde er særligt kendt for de fantastiske grønne rammer med fri udsigt til havet. Præcis de rammer finder du i vores café, som er placeret som en naturlig forlænget del af vores museum – og vi garanterer, at du mærker den gode stemning med det samme.

Gør besøget på Johannes Larsen museet til en endnu bedre oplevelese og få friskbrygget kaffe og hjemmebagt kage i Kaffehuset. Vi serverer kaffe fra kl. 10.00.

Det smukke lokale fuglekassen kan også benyttes til formiddagsmøder, mindre selskaber og foredrag.

Sildetallerken

Frokost

I Kaffehuset har vi altid fokus på sæsonens udbud af friske råvarer. I denne sæson kan du nyde mange velsmagende retter, som vores helt specielle anretning med sild m. fynsk Inge Marie brændevin eller Hokkaido – græskarsuppe, med parmesanchips.

Gør som kunsteren selv altid gjorde og nyd en snaps til sildetallerkenen.

Frokost serveres fra kl. 11.00 – 14.30

Sildetallerken

Julefrokost      189,-

I år har vi lavet en lækker julefrokost tallerken. 

Æblesild med æblesalatdressing og kapers Koldrøgetlaks med rygeostcreme med salte citroner                                                      Ande pate med rødbede chutney              Rullepølse med sky og løgringe                          Knus og hvid dam fra Arla Unika                          Rugbrøds chips og oliven og brød -smør

Frokost serveres fra kl. 11.00 – 14.30

Ring gerne og booke et bord: +45 2429 8752

Unik håndværk

I de smukke vinduer i Kaffehuset, har vi unik keramik af Helle Hansen, som har en helt særlig tilknytning til museet. På en sejltur med Johannes Larsen træskib Rylen fandt hun inspirationen til keramikken. 

Køb syltetøj, sirup eller saft fra den lokale frugtplantage Nørremadegaard. Alle produkter er økologiske og bæredygtige.

De delikate frugtbrændevin fra Aqua Vitae Sydfyn kan nydes alene, til kaffen, til desserten eller som punktum på et godt måltid. En køleskabskold æblebrændevin er perfekt til frokostbordet. Køb den med hjem i de små elegante flasker. 

Unik håndværk
Terrasse- kaffehus

Kaffehuset er en integreret del af museumsoplevelsen. Museets besøgende er ikke bare besøgende, men gæster i et kunstnerhjem.

I Kaffehuset vil vi gerne give vore gæster en sanselig oplevelse, der tager udgangspunkt i stedet og dets traditioner. Det er forestillingen om det gode og enkle liv i pagt med naturen og årstidens råvarer. I 2018 blev Kaffehuset udvidet med den såkaldte fulgekasse og en terrasse mod Storebælt. Trappen fra stranden giver nem adgang til museets café i Kerteminde.

Det er muligt at spise frokost i Kaffehuset uden at skulle købe entré til museet.

Reservation af bord: +45 24 29 87 52 

Selskab eller større grupper kontakt Gitte Poulsen på [email protected]  Klik her for nærmere information.

sommerudstiling Alhed Larsen 2022 arkiv

Tilmeld

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Johannes Larsen Museet

Du er tilmeldt!