Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Støt os

Fem måder hvorpå du kan støtte Johannes Larsen Museet.

1. Besøg vores museum
Besøg os på Johannes Larsen Museet og oplev vores unikke udstillinger, deltag i spændende rundvisninger og arrangementer om kunst og kulturhistorie. Der er oplevelser for såvel voksne som børn. Se de aktuelle udstillinger og arrangementer her.

2. Køb dine gaver i Johannes Larsen Museets museumsbutik eller webshop
Du kan støtte Johannes Larsen Museet ved at købe gaver til dig eller én, du holder af, i vores museumsbutik eller i webshoppen. Få inspiration og gode idéer til gaver i vores store udvalg af bøger, plakater, kunstkort og meget andet. Her har vi samlet alle varer, der er til salg online fra vores museum.

 3. Bliv medlem af Kerteminde Museumsforening
Få mere ud af Johannes Larsen Museet som medlem af museets støtteforening. Som medlem har du fri adgang til alle Østfyns Museer museer samt en lang række andre fordele og rabatter. Du kan læse mere om Kerteminde Museumsforening her.

 4. Støt os i form af gaver
Du har mulighed for at støtte Johannes Larsen Museet i form af at skænke beløb eller andre gaver, som kan bidrage til afvikling af udstillinger og arrangementer, som museet planlægger for utallige glade gæster hvert år. Dit bidrag kan trækkes fra i Skat, hvis du i beskedfeltet tilføjer dit navn og CPR/CVR-nummer. Her er vores konto-oplysninger:

MobilePay: 84 345
Bankkonto: 35 74 – 53 48 072

 5. Betænk os i dit testamente
Sidst men ikke mindst kan du støtte os med donation af arv. Du kan donere hele eller en del af din arv ved at oprette et testamente hos virksomheden Dokument 24. Testamentet er gratis at oprette, når du donerer arv til Johannes Larsen Museet. Tryk her for at læse mere.

 Alle former for bidrag gør en forskel og modtages med stor taknemmelighed.

sommerudstiling Alhed Larsen 2022 arkiv

Tilmeld

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Johannes Larsen Museet

Du er tilmeldt!