Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

ALSANG i museets farverige have

23. juli kl. 18.30-20
Kirsebærfestival i Kerteminde

 

 

Slut Kirsebærfestivalen af med et stemningsfyldt arrangement i Johannes Larsen Museets farverige have, hvor alle inviteres til ALSANG. Oplev en magisk aften i smukke omgivelser, mens du synger sammen med andre glade mennesker og nyder den fantastiske atmosfære.

 

Hyggelig haveoplevelse

Fra kl. 17.30 er interesserede velkomne i haven til at finde sig en hyggelig plads under træerne og nyde den skønne atmosfære. Har du lyst, kan du medbringe din egen madkurv og nyde en lækker picnic i det grønne. Der vil også være mulighed for at købe forfriskninger som øl, vand og kaffe på stedet.

Fællessang for sjælen
Kl. 18.30 inviteres gæsterne til at slutte Kirsebærfestivalen af med at synge sammen i en fællesskabsånd. Sven Novrup har nøje udvalgt en række smukke sange, der med garanti vil skabe en fantastisk stemning mellem havens store træer. Uanset om du er en erfaren sanger eller bare elsker at synge i badet, er dette arrangementet for dig. Lad os sammen fylde haven med glæde og musik!

Kom og vær en del af en uforglemmelig aften i Johannes Larsen Museets farverige have. Vi glæder os til at synge sammen med dig og skabe magiske øjeblikke i fællesskab!

Det praktiske

Hvor: Johannes Larsen Museets have
Møllebakken 14,  Kerteminde

Hvornår: Søndag 23. juli
kl. 18:30-20
Haven åbner kl. 17:30

Gratis adgang for alle uden tilmelding

sommerudstiling Alhed Larsen 2022 arkiv

Tilmeld

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Johannes Larsen Museet

Du er tilmeldt!