Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Juryen har talt

apr 27, 2022

Juryen, der skal udvælge værker til udstillingen Fugl 2022, har nu foretaget sit valg. Ud af de i alt 1.349 har juryen udvalgt 179 værker, som nu går videre i forløbet.

Isfugle, pingviner, toplærker, terner, stære, mejser, papegøjer, havørne og mange, mange flere. Det var et omfattende katalog af fugle, som juryen havde fornøjelsen af, da de besøgte Johannes Larsen Museet for at udvælge værker til udstillingen Fugl 2022. Der er ingen tvivl om, at kærligheden til fuglene ikke kun findes hos ornitologerne, men også mange danske kunstnere.

I løbet af maj skal de 83 kunstnere, der står bag de 179 udvalgte fugle-værker, indlevere værkerne til Johannes Larsen Museet. I starten af juni måned mødes juryen på ny for at foretage det endelige udvalg til udstillingen.

Juryen består af kunstner Maja Lisa Engelhardt, ornitolog og naturformidler Vicky Knudsen, kunstkritiker Tom Jørgensen, formand for Fugleværnsfonden, Martin Iversen, og leder af Johannes Larsen Museet, Jeppe Priess Gersbøll. Maja Lisa Engelhardt deltog i udvælgelsen fra Firenze, hvor hun var i forbindelse med åbningen af en udstilling.

De udvalgte kunstnere er blevet orienteret pr. email.

Foto: Emil Andresen

Sommerferieoplevelser for hele familien

Sommerferieoplevelser for hele familien

Johannes Larsen Museet i Kerteminde tilbyder denne sommer en bred vifte af aktiviteter, der bringer kunst og natur tættere på både børn og voksne. Museet, som er dedikeret til den berømte danske fuglemaler Johannes Larsen, skaber en inspirerende ramme for kreativ...

sommerudstiling Alhed Larsen 2022 arkiv

Tilmeld

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Johannes Larsen Museet

Du er tilmeldt!