Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Kirsebærfastival på Møllebakken: kunstnerisk og kulinarisk oplevelse for hele familien

jul 6, 2023

OBS: ALSANG er aflyst!

Kirsebærfestivalen, der finder sted fra fredag den 21. juli til søndag den 23. juli, byder på en række spændende aktiviteter og begivenheder for besøgende i alle aldre.

Johannes Larsen Museet er vært for flere aktiviteter, herunder ankomsten af det berømte skib “Rylen”, som Johannes Larsen sejlede på ekspedition til Danmarks øer med i 1920’erne. Der vil være en kunstnerisk fremvisning ved kajen, hvor underviseren Ole Vedby Jørgensen vil male udklædt som Johannes Larsen. Museet byder også på havevandringer, rundvisninger i særudstillingerne og servering af koldskålscheescake med kammerjunkere og kirsebær, cocktail med kirsebær i Kaffehuset. Du kan se programmet nedenunder.

Mød fuglemaleren Johannes Larsen ved kajen
Fredag 21. juli kl. 13-16

Lørdag 22. juli kl. 11-15
Oplev Johannes Larsen Museets underviser, kunstneren Ole Vedby Jørgensen, udklædt som Johannes Larsen, male ved kajen, når Rylen sejler ind.

Besøg Kaffehuset
Fra fredag 21. juli til søndag 23. juli kl. 10-17
Nyd koldskålscheescake med kammerjunkere og kirsebær eller cocktail med kirsebær i Kaffehuset på Johannes Larsen Museet. Læs mere om Kaffehuset her.

Rundvisning i Villa og Værksted med J.Larsens barnebarn, Ane Talbot
Fredag 21. juli, lørdag 22. juli og søndag 23. juli kl. 11
Kom med Johannes Larsens barnebarn rundt i Larsen-familiens smukke villa og i værkstedet eller atelieret, som det også bliver kaldt. Her kan du få et indblik i Larsens liv og arbejde.
Læs mere her.

Havevandring, naturens farvespil i Johannes Larsen Museets skønne have.
Lørdag 22. juli kl. 11

Kom med én af vores guider og hør mere om Johannes Larsen Museets have. Havevandringen er således en fortælling om stedet, dets ånd og hvordan anlægget har udviklet sig fra begyndelsen til det museum, der ligger her i dag.

Rundvisning i særudstillingen ”FARVESPIL Fynbomalernes palet”.
Lørdag 22. juli og søndag 23. juli kl. 14

I sommeren 2023 viser Johannes Larsen Museet sideløbende hver en stor særudstilling med fokus på kunstnergruppen Fynbomalernes farver.
Læs mere om udstillingen her.

sommerudstiling Alhed Larsen 2022 arkiv

Tilmeld

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Johannes Larsen Museet

Du er tilmeldt!