Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Museumsdirektør Erland Porsmose træder tilbage efter mere end fire årtier i museumsverdenen

sep 18, 2023

Kompetent direktør, inspirerende leder og fremragende forsker Erland Porsmose har besluttet at træde tilbage som direktør for Østfyns Museer pr. 31. december 2023.

Erland har stået i spidsen for museerne siden fusionen af Nyborg og Kertemindes museer i 2009 og tidligere med stor succes som direktør for Kertemindeegnens Museer.

Gennem de mange år har alle afdelinger draget fordel af Erland Porsmoses omfattende og indgående ekspertise inden for historie, kunst og arkæologi. Han er historiker med doktorgrad, har skrevet talrige bøger om kunst og natur, magtrelationer i middelalderen og renæssancen, samt arbejdet som arkæolog.

Et velkendt ansigt som ny museumsdirektør

Bestyrelsen har besluttet at ansætte museumsinspektør Mette Ladegaard Thøgersen som ny direktør for Østfyns Museer pr. 1. januar 2024. Mette Ladegaard Thøgersen har siden sin ansættelse i Kulturhistorisk Afdeling ved Kertemindeegnens Museer i 2007 haft lederstillinger ved Vikingemuseet i Ladby, Johannes Larsen Museet i Kerteminde og senest som leder af Kulturhistorisk Afdeling i Nyborg og Kerteminde samt Nyborg Slot. Mette møder derfor ind til direktørstillingen med en solid ballast og erfaring fra alle sider af Østfyns Museers aktiviteter.

Mette Østfyns Museer

Mette Ladegaard Thøgersen, museumsinspektør og leder af Kulturhistorisk Afdeling

Sommerferieoplevelser for hele familien

Sommerferieoplevelser for hele familien

Johannes Larsen Museet i Kerteminde tilbyder denne sommer en bred vifte af aktiviteter, der bringer kunst og natur tættere på både børn og voksne. Museet, som er dedikeret til den berømte danske fuglemaler Johannes Larsen, skaber en inspirerende ramme for kreativ...

sommerudstiling Alhed Larsen 2022 arkiv

Tilmeld

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Johannes Larsen Museet

Du er tilmeldt!