Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

RUNDVISNING
med Ane Talbot

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en inspirerende og informativ rundvisning i Ane Talbots selskab, hvor du kan udforske kunstnerhjemmet og dets omgivelser på Møllebakken.

Mandage og fredage mellem
den 7. og 25. august kl. 11

Vi er utroligt glade for at kunne annoncere, at Ane Talbot igen i år vil være vært for rundvisninger i kunstnerhjemmet og dets nærmeste omgivelser. Ane Talbot er barnebarn af Alhed og Johannes Larsen og er vokset op her på Møllebakken. Hendes rundvisninger er fyldt med underholdende og interessante historier samt betragtninger om livet og kunsten på Møllebakken.

Selvom Ane Talbot bor til dagligt i USA, besøger hun Johannes Larsen Museet hver sommer for at dele sin viden og kærlighed til kunstnerhjemmet. Hendes unikke perspektiv som familiemedlem til Alhed og Johannes Larsen giver en ekstra dimension til oplevelsen.

Rundvisningen er gratis, når der er betalt entré til museet. Vi mødes ved det gule vinhus i haven, som vil fungere som mødested for turene.

Vi vil tilbyde rundvisninger i fem udvalgte uger, der falder på mandage og fredage i juli og august. Yderligere oplysninger om datoer og tidspunkter vil blive annonceret snarest muligt, så hold øje med vores opdateringer.

Rundvisningen er gratis, når entréen er betalt. 

Læs mere om Johannes Larsens Værksted, hvor han skabte en lang række af sine store og kendte værker, samt om Johannes Larsens Villa, som både var et kunstnerhjem og et mødested for samtidens kunstnere. 

Du kan også læse mere om Villaen i bogen “Øjeblikke på Johannes Larsen Museet”, som blev udgivet i 2022.

DET PRAKTISKE

Mødested: Vinhuset i haven
Møllebakken 14, 5300 Kerteminde

Mødetidspunkt: Kl. 11.00                         Dato: Mandage og fredage mellem den 7. og 25. august

Formidler: Ane Talbot, Johannes og Alhed Larsens barnebarn

Pris: Gratis, når entréen er betalt.

Varighed: 45 minutter.

sommerudstiling Alhed Larsen 2022 arkiv

Tilmeld

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Johannes Larsen Museet

Du er tilmeldt!