Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

UDSTILLING:

Jule- og festborde

11. november til 5. januar 2024

Udstillingsåbning: 10. november kl. 15,30

Lotte Freddie, Foto Thomas Lekfeldt

Fra den 11. november inviterer vi indenfor til pyntede jule og -festborde på Johannes Larsen Museet. På museet kender vi hjemligheden og gæstfriheden fra kunstnerhjemmet i Johannes og Alheds tid.

Nu i 2023 pynter gæsteudstilleren Lotte Freddie, tidligere model, nuværende modeskribent og – redaktør samt del af ”Verdensdamerne”, et bord i Samlingen. Ifølge Freddie er ”Julen er en fejring , og det skal julebordet afspejle. Bordet skal være så festligt som muligt. Minimalisme er dødsdømt – det skal gerne være overdådigt, lidt utraditionelt og farverigt, hvilket kan opnås med forskelligt porcelæn, masser af guld, lys og julerødt – i forskellige nuancer. Det skal overraske og begejstre.” 

Derudover vil man i Samlingen kunne opleve jule- og festborde skabt af Pernille Sommer, kok i Kaffehuset, museumssvært Lis Engelbreth og tidligere museumsvært Charlotte Jensen. Vi gentager succesen fra tidligere år og viser i alt opdækninger med vidt forskellige materialer og udtryk. Som bonus dækkes der i år også et børnebord under medvirken af kunstner og formidlingsinspektør Gudrun Heltoft, hvor 6. klasse fra Hindsholmskolen dækker deres julebord.

Oplev stemningen og lad julemagien indfinde sig. Måske du bliver inspireret til dit eget jule- og festbord? Bordene kan opleves fra åbningen 11. november til og med 5. januar 2024.

Fernisering er åben for alle og finder sted i Samlingen på Johannes Larsen Museet fredag den 10. november 2023 kl. 15,30. De borddækkende kunstnere vil være til stede, og der vil være en forfriskning.

sommerudstiling Alhed Larsen 2022 arkiv

Tilmeld

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Johannes Larsen Museet

Du er tilmeldt!