Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

REJSE I RUMMET

Vinterferie i uge 7
fra 12.-18. februar

Vinterferien er lige om hjørnet og er ved at indtage Johannes og Alhed Larsens smukke kunstnerhjem. Du kan allerede nu glæde dig til en uge fyldt med stjerneprydede oplevelser og kreativ udfoldelse under temaet “Rejse i Rummet”. Fra mandag til fredag kl. 11-14 kan du deltage i kreative  aktiviteter, der åbner døren til rummet og stjernerne. I udvalgte ugedage kan du deltage i gratis rundvisninger, blandt andet en rundvisning med limoncello. Fra mandag til søndag fra kl. 10-16 kan du opleve kunstnerhjemmet, den aktuelle særudstilling Trækfuglevej – I Thøger Larsens spor | Kirsten Klein og Steen Folmer Jensen samt nyde frokost, kaffe og kage i Kaffehusets autentiske rammer.

Stjernefyldte aktiviteter
12.-13.-14.-15.-16. februar

Lav dit eget stjernekort
Ugen starter med en rejse tilbage til stjernerne på tidspunktet for din fødsel. Ved hjælp af et stjernekort med en drejeskive kan du opdage, hvor stjernerne var på himlen, da du kom til verden. Skab dit personlige stjernekort ved at dreje skiven og markere stjernernes positioner, der vil tjene som et magisk kort over dit liv.

En Kunstnerisk Fortolkning
Tag udgangspunkt i dit personlige stjernekort og skab en unik fortolkning på papir. Tegn stjernerne, skab forbindelser mellem dem og tilføj personlige tekster, citater eller måske endda et digt. Dette bliver ikke blot en tegning af rummet, men også en rejse ind i dine egne refleksioner omkring farverne, formerne og magien af det uendelige univers.

 

Mange flere udstillinger og  gratis rundvisninger

Særudstilling på Johannes Larsen Museet 2023-2024

Særudstilling: Trækfuglevej – I Thøger Larsens spor | Kirsten Klein og Steen Folmer Jensen

12.-18. februar kl. 10-16

Oplev en unik udstilling, hvor kunstnerne Kirsten Klein og Steen Folmer Jensen tager dig med på en poetisk rejse i Thøger Larsens fodspor. 

 

Villa_johannes_larsen

Rundvisning og limoncello

14. februar kl. 14

Kom med, når Johannes Larsen Museet inviterer til rundvisning og likør i den aktuelle særudstilling. Museumsinspektør Anna Stensgaard Nielsen og kunstnerparret Kirsten Klein og Steen Folmer Jensen

Mødested: Vingen                  Pris: Gratis når entre er betalt

Særudstilling NÆRVÆR på Johannes Larsen Museet 2024

Rundvisning i særudstillingen: NÆRVÆR Lars Jonsson & Jens Gregersen

Hver mandag, fredag, lørdag, søndag kl. 14

Kom med én af vores guider og hør mere om den aktuelle særudstilling 

Mødested: Glasgange
Tid: Hver mandag, fredag, lørdag og søndag kl. 14

 

rundvisning__villa-johannes_larsen_museet_foto_ard_jongsma

Rundvisning i Villaen og værksted

Søndage kl. 11

Kom med én af vores guider rundt i Larsen-familiens smukke Villa og i Værkstedet 

Mødested: Vinhuset
Tid:  kl. 11.00

 

Museets stemningsfulde café

Kaffehuset er en integreret del af museumsoplevelsen. Museets besøgende er ikke bare besøgende, de er gæster i et kunstnerhjem.

I Kaffehuset vil vi gerne give vore gæster en sanselig oplevelse, der tager udgangspunkt i stedet og dets tradition. Det er forestillingen om det gode – men også enkle – liv i pagt med naturen og med årstidens råvarer, heraf urter fra museets køkkenhave, samt godt bagværk. 

Kaffehuset_johannes_larsen_museet_efterår
sommerudstiling Alhed Larsen 2022 arkiv

Tilmeld

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Johannes Larsen Museet

Du er tilmeldt!