Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Fuglekunst i Eventyrrummet

nov 9, 2022

I foråret 2022 cyklede 4. klasse med lærere, fra Hindsholmskolen over Sybergland, til Johannes Larsen Museet. I forbindelse med Østfyns Museers skoleforløb ”Mit Østfyn”, skulle eleverne tilbringe dagen på museet. Dagen begyndte med en rundvisning af museets formidlingsinspektør Gudrun Heltoft, hvor temaet var fugle som motiver, i Johannes Larsens værker.

Næste punkt på dagsorden, var skitseringer af frosne fugle, i Skoleværkstedet.

Hjemme igen på Hindsholmskolen blev skitserne bearbejdet, ved at blive tegnet op på linoleum og lavet til tryk. I det fortsatte samarbejde mellem Hindsholmskolen og Johannes Larsen Museet, blev det besluttet, at udstille skitserne og de færdige værker, i Eventyrrummet på Johannes Larsen Museet. Torsdag d. 3. november, kunne vi derfor invitere indenfor, til fernisering.

Ferniseringen bød på glade og forventningsfulde gæster. Kunstnerne kom selv cyklende fra Hindsholmskolen, og gjorde de inviterede forældre og bedsteforældre selskab, i udstillingen. Foruden kunstnerne og gæsterne var selveste Johannes Larsen også tilstede. Efter introduktionstale af Gudrun Heltoft, erklærede Johannes Larsen, også kendt som kunstner Ole Vedby Jørgensen, udstillingen for åben.

Tv2 Fyn var tilstede under ferniseringen, for blandt andet at interviewe de unge kunstnere. Indslaget blev bragt torsdag d. 3. november, og kan ses via link her.

Vi er begejstret for, at kunne præsentere dette samarbejde med Hindsholmskolen, og ikke mindst glade for at, aktivere Eventyrrummet som udstillingslokale, for unge kunstnerspirer.

Udstillingen kan opleves året ud, ligesom vores særudstilling fugl 2022.

sommerudstiling Alhed Larsen 2022 arkiv

Tilmeld

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Johannes Larsen Museet

Du er tilmeldt!