Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

HAVENS HISTORIE

Johannes Larsen Museets have kan opfattes som stedets største kunstværk. Bygningerne, både de gamle og de nye, ligger ikke blot i haven, men de er en del af den som et organisk hele, som museet bygger videre på.

Havevandringen er altså således en fortælling om stedet, dets ånd og hvordan anlægget har udviklet sig fra begyndelsen til det museum, der ligger her i dag.

På rundturen i haven vil I høre om nyttehaven, bryggeriet og Larsens forhold til selvforsyning og havens mange funktioner. I vil høre om haven som selviscenesættelse, mødested og rekreativt rum, hvor Møllebakken i gamle dage omfattede en have svarende til 30 parcelhusgrunde. I dag er haven mindre, men fuld af sin hovedfortælling og mange anekdoter og historier om mennesker, dyr og planter.

Larsen-familiens have spillede en markant rolle for 100 år siden, og i vore dages museum er haven endnu dét afgørende element, der binder alle de andre dele – kunsten, husene og det gode liv – sammen i en helt særlig oplevelse for gæsterne på Møllebakken.

Kom på besøg hos Johannes Larsen og få en smuk naturoplevelse i Kerteminde.

 

DET PRAKTISKE

Mødested: Vinhuset i haven

1. Juni – 31. August: Lørdage kl. 11

Pris: Gratis, når entréen er betalt.

Varighed: 45 minutter.

sommerudstiling Alhed Larsen 2022 arkiv

Tilmeld

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Johannes Larsen Museet

Du er tilmeldt!