Din kurv

Subtotal 165,00 kr.
Rabat
Fragt 49,00 kr.
Moms 33,00 kr.
I alt 214,00 kr.

View BasketKasse

Vælg en side

Kirsebærfastival 2024: kunstnerisk og kulinarisk oplevelse på Johannes Larsen Museet

jul 5, 2024

Kirsebærfestivalen, der finder sted fra fredag den 19. juli til søndag den 21. juli, byder på en række spændende aktiviteter og begivenheder for besøgende i alle aldre. Festivalen er perfekt for dem, som ønsker at nyde en hyggelig weekend fyldt med kultur, historie og smagfulde oplevelser.

Johannes Larsen Museet er vært for flere aktiviteter, herunder ankomsten af Johannes Larsens berømte skib “Rylen” med Kirsebærdronningen og en last af friske kirsebær. Der vil være en kunstnerisk fremvisning ved kajen, hvor Ole Vedby, én af museets formidlere, vil male udklædt som Johannes Larsen. Museet byder også på havevandringer, rundvisninger i den aktuelle særudstilling og servering af kirsebærkage, cocktail Kir Royal, børnepizza og meget mere i Kaffehuset. I museumshaven kan hele familien hygge sig med akvarelmaleri. Museumsbutikken har bogsalg og smukt flettede håndlavede kurve til salg. Her er der noget for alle, og du kan se det fulde program nedenfor.

Mød fuglemaleren Johannes Larsen ved kajen eller i Langegade
Fredag 19. juli kl. 10-15

Lørdag 22. juli kl. 13-16
Oplev Johannes Larsen Museets underviser, kunstneren Ole Vedby, udklædt som Johannes Larsen, male ved kajen, når Rylen sejler ind.

Mal med akvarel i museumshaven
Fra fredag 19. juli til søndag 21. juli kl. 11-14
Materialepris: 20 kr.
I det fortryllende haveområde ved Møllebakken kan gæsterne finde vores telt, hvor man kan indfange lyset, landskabet, stemningen og de smukke blomster og dyr sammen. Kom og oplev nærvær i naturen på en ny og kreativ måde.

Rundvisning i særudstillingen ”NÆRVÆR – Lars Jonsson & Jens Gregersen”.
Fra fredag 19. juli til søndag 21. juli kl. 14

Et svensk-dansk møde mellem to naturskildrere
Sommerudstillingen 2024 på Johannes Larsen Museet er et møde mellem to af nordens betydeligste naturkunstnere og -formidlere.
Undstillingen kan opleves hver dag fra kl. 10-17. Læs mere om udstillingen her.

Vingar över Karahavet. Lars Jonsson. 2007

Besøg Kaffehuset
Fra fredag 19. juli til søndag 21. juli kl. 10-17
Kaffehuset på Johannes Larsen Museet er åbent fra fredag den 19. juli til søndag den 21. juli kl. 10-17. Her kan du nyde lækker kirsebærkage, der er perfekt til festivalens tema, samt den forfriskende cocktail Kir Royal. For de yngste gæster serveres der børnevenlige pizzaer, så hele familien kan finde noget, de kan lide. Det er et skønt sted at tage en pause, slappe af og nyde atmosfæren på museet. Læs mere om Kaffehuset her.

Under Kirsebærfestivalen kan gæsterne nyde et glas Kir Royal i Kaffehuset. Foto: Kaffehuset

Havevandring: Naturens Farvespil
Lørdag den 20. juli kl. 11
Her vil én af vores guider fortælle om havens historie, dens betydning for Larsen-familien, og hvordan haven har udviklet sig gennem årene. Denne tur giver gæsterne mulighed for at nyde naturens skønhed og lære mere om, hvordan haven spiller en vigtig rolle i museets atmosfære og kunstneriske arv.

Johannes Larsen Museets have
Museumshave. Foto: Johannes Larsen Museet

Rundvisning i Villa og Værksted
Søndag 21. juli kl. 11
Kom med én af vores frivillig guider rundt i Larsen-familiens smukke villa og i værksteder. Her kan man få et indblik i Larsens liv og arbejde.
Læs mere her.

Alsang i Haven
Søndag den 21. juli kl. 17:30-20

Alle inviteres til fællessang i Johannes Larsen Museets have. Sven Novrup har udvalgt en række smukke sange, som med garanti vil lyde godt mellem havens store træer. Arrangementet starter kl. 17.30, hvor haven åbnes, og gæsterne inviteres til at medbringe madkurv. Kl. 18.30 begynder første del af alsangen, efterfulgt af en kort pause, og anden del starter kl. 19.25. Arrangementet afsluttes kl. 20.00 med et stort tak for i aften. Det er en vidunderlig måde at slutte weekenden på, fyldt med musik og fællesskab.

En festival for hele familien

Kirsebærfestivalen i Kerteminde er en fest for alle sanser, hvor fortid møder nutid. Med aktiviteter der spænder fra kunstneriske fremvisninger og havevandringer til kreative workshops og fællessang, er der noget for både børn og voksne at glæde sig til. Kom og oplev en uforglemmelig weekend fyldt med kultur, natur og smagfulde kirsebærdelikatesser.

Se hele programmet her.

Sommerferieoplevelser for hele familien

Sommerferieoplevelser for hele familien

Johannes Larsen Museet i Kerteminde tilbyder denne sommer en bred vifte af aktiviteter, der bringer kunst og natur tættere på både børn og voksne. Museet, som er dedikeret til den berømte danske fuglemaler Johannes Larsen, skaber en inspirerende ramme for kreativ...

sommerudstiling Alhed Larsen 2022 arkiv

Tilmeld

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Johannes Larsen Museet

Du er tilmeldt!