Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Sidste Chance: Oplev udstillingen “Strikket Natur” på Johannes Larsen Museet

jun 13, 2024

Er du vild med strikning og natur? Så må du ikke gå glip af den unikke særudstilling “Strikket Natur” på Johannes Larsen Museet. Udstillingen lukker snart, så det er sidste chance for at opleve denne enestående samling af strikkede kunstværker på Johannes Larsen Museet.

Enestående strikkekunst inspireret af Naturen

Som navnet antyder, er “Strikket Natur” en udstilling, hvor garnets muligheder er blevet udforsket til det yderste. Her kan du opleve smukke beklædningsgenstande, inspireret af naturens mange facetter. Fra havets dybder til skovens stille ro er hver kreation et kunstværk i sig selv, skabt med inspiration fra elementer som sand, koraller, sne, træer, blomster og planter.

Smukke strikkeværker fra udstillingen Strikket Natur. Foto: Johannes Larsen Museet, 2024

22 værker med tråde til Naturen

Udstillingen består af 22 imponerende værker, som alle har en unik historie og forbindelse til naturen. Kunstnerne har ladet sig inspirere af Johannes og Alhed Larsens dybe forbindelse til naturen, hvilket har resulteret i disse helt særlige kreationer.

“Det er lidt som et maleri. Det er mere som et kunstværk, end en beklædningsgenstand”, udtaler en begejstret museumsgæst.

I udstillingen kan man blandt andet finde bøgetræskjolen, som symboliserer det smukke danske bøgetræ. Nederst på kjolen kan man se detaljerede rødder og mos, der bringer skovens magi til live. Et anden strikkeværk er birketræskjolen – maskinstrikket og transparent, der efterligner det karakteristiske birketræ: under det transparente ydre ses et farvespil, der træder frem i den rette belysning, mens birketræets rødder er markeret med en blomsterranke.

Besøg Johannes Larsen Museet

Tiden er ved at løbe ud for at opleve denne fantastiske udstilling. Sidste dag, man kan opleve “Strikket Natur”, er søndag den 16. juni. Johannes Larsen Museet byder alle velkommen til en sanselig oplevelse, hvor strikning og natur mødes i en harmonisk symfoni. Tag familien og venner med og lad jer inspirere af den kreative brug af garn og de naturskønne motiver.

Takket være udstillingens store succes vil “Strikket Natur” også kunne opleves på Kolding Museum senere på året.

Læs mere om udstillingen her.

Læs seneste nyheder fra Johannes Larsen Museet:

Sommerferieoplevelser for hele familien

Sommerferieoplevelser for hele familien

Johannes Larsen Museet i Kerteminde tilbyder denne sommer en bred vifte af aktiviteter, der bringer kunst og natur tættere på både børn og voksne. Museet, som er dedikeret til den berømte danske fuglemaler Johannes Larsen, skaber en inspirerende ramme for kreativ...

sommerudstiling Alhed Larsen 2022 arkiv

Tilmeld

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Johannes Larsen Museet

Du er tilmeldt!