PÅSKEFERIE
1.-10. april
Spejlinger på Johannes Larsen Museet i påskeferien
4.-5.-6. april
Fra 4.–6. april kl 11 – 15 er der rig mulighed for at arbejde med spejlinger i naturen. I vandet, i himlen og i planterne. Vi skærer indtrykkene i linoleum og laver smukke tryk på farvet papir.
Aktiviteten er for både børn og voksne, men bedst egnet fra 8 år og opefter. Gratis, når entréen til museet er betalt – husk at børn og unge under 18 år altid går gratis ind på museet.
Vi ses i Johannes Larsen Museets Skolestue!
Mange flere udstillinger og gratis rundvisninger
Særudstilling: Spejlinger Janne Klerk
18. marts til 11. juni
Fotograf Janne Klerk har skabt en udstilling om fordybelse, naturen og kosmos, der kan opleves på Johannes Larsen Museet i foråret 2023.
Sted: Johannes Larsen Museet
Tid: Mandag - søndag kl. 10-17
Samtale med fotograf Janne Klerk i udstilling, modereret af Anna Stensgaard.
Onsdag 7.6. kl. 14.00
I denne samtale kan du møde fotograf Janne Klerk, kunstneren bag forårets særudstilling. Her præsenteres en unik mulighed, hvor du kan stille kunstneren spørgsmål, mens vi bevæger os igennem udstillingssalene.
Mødested: I Glasgangen
Tid: kl. 14.00 ca. 30-45 minutter Foto: Emil Andreasen
Rundvisning: FARVESPIL- Fynbomalernes farver
Onsdage - lørdage- søndage
Kom med én af vores guider og hør mere om den aktuelle særudstilling FARVESPIL. Fynbomalernes palet
Mødested: Vingen
Tid: kl. 14.00
Rundvisning: Kunsten i villaen
Onsdage mellem 5. og 26. april
Kom med én af vores guider og hør mere om arkitekturen på Møllebakken i 4 onsdage i april.
Mødested: Vinhuset i haven
Tid: Onsdage den 5., 12., 19., 26. april kl. 11
Rundvisning i Villa og Værksted
Søndage kl. 11.00
Kom med én af vores guider rundt i Larsen-familiens smukke Villa og i Værkstedet hver søndag kl. 11.00
Mødested: Vinhuset i haven
Tid: Søndage kl. 11.00
Museets stemningsfulde café
Kaffehuset er en integreret del af museumsoplevelsen. Museets besøgende er ikke bare besøgende, de er gæster i et kunstnerhjem.
I Kaffehuset vil vi gerne give vore gæster en sanselig oplevelse, der tager udgangspunkt i stedet og dets tradition. Det er forestillingen om det gode – men også enkle – liv i pagt med naturen og med årstidens råvarer, heraf urter fra museets køkkenhave, samt godt bagværk.