Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Ny udstilling: Strikket Natur

I foråret kan du opleve værker af kunsthåndværkergruppen Netmaskerne på Johannes Larsen Museet. Med afsæt i naturen har 21 af gruppens medlemmer skabt flere helt unikke værker i strik, og de udstilles nu på museet i Kerteminde.

Strikket Natur er en vidtfavnende strikkeudstilling, med værker der tager afsæt i forskellige naturfænomener som havets bølger, sand, koraller dybt under havets overflade, frost, sne, træer, blomster og planter. Ligeledes har kunsthåndværkerne gjort brug af mange forskellige og spændende materialer – med alt fra fiskesnøre til mohair.

”Naturen ser jeg som et kreativt fristed tilgængeligt for alle: Der kan fantasien og tankerne løbe frit. Det kan ses i de individuelle udtryk, der er blevet skabt af den enkelte kunstner på udstillingen,” fortæller formand for Netmaskerne Eva Folke.

Strikkeudstillingen kan opleves i Længen på Johannes Larsen Museet fra d. 23. marts og frem til 16. juni 2024. Med fokusområder som kunst og natur, udstiller museet med jævne mellemrum værker af samtidskunstnere og kunsthåndværkere, der er inspireret af naturen. En tråd der går tilbage til Johannes og Alhed Larsen, hvis kunst ofte blev skabt med naturen som forbillede.

Om Netmaskerne
Kunsthåndværkergruppen Netmaskerne er et kreativt fællesskab omkring maskinstrikning. Netmaskerne blev etablerede i oktober 2000 af Eva Folke. Med årene er Netmaskerne vokset til et større netværk af kreative strikdesignere. Fællesskabet understøttes af netværksmøder, kurser, nyhedsmagasiner, udstillinger og meget mere.

Pressefoto, Netmaskerne.

Andre nyheder fra Johannes Larsen Museet:

sommerudstiling Alhed Larsen 2022 arkiv

Tilmeld

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Johannes Larsen Museet

Du er tilmeldt!