Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Påskeferien på Johannes Larsen Museet

Påsken nærmer sig med hastige skridt, og det betyder tid til hyggelige aktiviteter og oplevelser for både børn og voksne. Hvis du  vil tilbringe din påskeferie på en hyggelig og kreativ måde, er Johannes Larsen Museet i Kerteminde det perfekte sted at besøge. Med et væld af spændende aktiviteter og udstillinger er der noget for enhver smag.

SKVULPtur-værksted

Fra den 26. til 28. marts kl.11-15 kan du deltage i sjove og lærerige aktiviteter i SKVULPtur-værkstedet, hvor der er mulighed for at lade  kreativiteten udfolde sig. Værkstedet er inspireret af billedkunstner Mette Vangsgaards farverige, underfundige univers, og Johannes Larsen Museet er glad og stolt over, at hun har sagt ja til at være en del af påskeferiens formidling. Tag børn og/eller børnebørn med og dyk ned i en verden af fantasi og kreativitet! Bemærk, at værkstedet er bedst egnet til børn og voksne, der kan håndtere varme limpistoler og skarpe knive på en sikker måde (start senest kl. 14). Læs mere her.

Særudstilling: Rylen i Limfjorden 1924 – 2024 (10. marts – 23. juni)

Træd ind i en verden af kunst og historie med særudstillingen ”Rylen i Limfjorden 1924 – 2024” , der viser nutidige billedkunstnere og forfatteres fortolkninger af Limfjordsegnens natur- og kulturlandskab i et historisk kølvand. Du kan opleve udstillingen på museet frem til 23. juni, inkl. hele påskeferien fra den 23. marts til og med den 1. april. Gratis adgang for børn og unge under 18 år.

Gratis rundvisninger og udstillinger

Vil du gerne have et mere indgående kendskab til Johannes Larsen Museets udstillinger? Så deltag i gratis rundvisninger i særudstillingen “Rylen i Limfjorden 1924 – 2024” eller tag med på en opdagelsesrejse i Villaen og Værksted, hvor du kan lære mere om Larsen-familiens historie og arbejdsprocesser. Der er gratis rundvisninger i særudstillingen i hele påskeferien – hver dag fra den 23. marts til og med den 1. april kl. 14. Rundvisningen i Villa og Værksted afholdes hver søndag kl. 11.

Tirsdag den 26. marts kl. 14 kan du deltage i en særlig rundvisning med skipper og billedkunstner Jens Bohr, som har sejlet på to togter i Limfjorden i sommeren 2022 og i 2023 sammen med de udstillende kunstnere på særudstillingen Rylen i Limfjorden 1924-2024. Denne rundvisning er inklusiv et glas rom. Læs mere her.

Lækker frokost i Kaffehuset

Efter en dag med kreative aktiviteter og kunstoplevelser kan du nyde en lækker frokost, kop kaffe eller te i museets stemningsfulde café, Kaffehuset, som for nylig har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze. Med friske råvarer og lækkert bagværk er der lagt op til ren forkælelse.

Hvis du leder efter en hyggelig og anderledes måde at tilbringe din påskeferie på, så tag en tur til Johannes Larsen Museet i Kerteminde. Med spændende aktiviteter, inspirerende udstillinger og hyggelig atmosfære er det det perfekte sted at skabe hyggelige stunder sammen med familie og venner.

sommerudstiling Alhed Larsen 2022 arkiv

Tilmeld

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag seneste nyt fra Johannes Larsen Museet

Du er tilmeldt!